Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Getty Images/All over Press

- Han minner om meg

Promotion med annonselenker

Verktøyet som imponerer damene

Oddsen med annonselenker

Bryter ut i latter av kompisens Godset-mobbing

Zinedine Zidane har funnet sin EM-favoritt.

Frankrike møter Spania i kvartfinalen i EM etter at Laurent Blancs menn gikk på et overraskende 2-0-tap for Sverige tirsdag.

Den franske legenden Zinedine Zidane frykter nå at én mann vil knuse sine landsmenns drøm om å gå helt til topps i Polen og Ukraina.

Hyller Iniesta
39-åringen har nemlig virkelig latt seg imponere av det Andres Iniesta har levert for spanjolene så langt i mesterskapet.

- Iniesta imponerer meg virkelig. Han har stor innflytelse på det spanske spillet. Han minner faktisk om meg, men han er litt blekere enn meg, fleiper Zidane når han blir intervjuet på den spanske radiokanlen Cadena Cope.

Den tidligere Real Madrid-spilleren mener Spania har fått ufortjent mye kritikk så langt i mesterskapet.

- Jeg synes pressen er litt for tøffe mot Spania. Sånn jeg ser det, spiller det bra, men det er ikke lett når motstanderen ligger så kompakt i forsvar.

Forsvarer Spania
Zidane var med å beseire Spania på vei til VM-finalen i 2006 og innrømmer at kritikken Frankrike fikk av media var til stor motivasjon den gangen.

- Det er for mye diskusjon rundt måten Spania spiller på. I 2006 ble vi forbannet på pressen på grunn av det de skrev om oss, og vi nådde finalen.

- Både Spania og Frankrike må spille opp mot sitt beste for å nå finalen. Jeg tror på Spania, de er favoritter, sier Zidane.

Frankrike og Spania møtes i Donetsk kommende lørdag.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus