Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Andresen snek seg ut bakveien

Promotion med annonselenker

Verdens første iPhone-synkroniserte treningssykkel!

Oddsen med annonselenker

Jimmie banker til

- Martin ønsker en mediefri dag, sier Vålerengas mediesjef, dagen etter cupflausen mot Sandefjord.

VALLE (Nettavisen): Vålerenga røk onsdag ut av cupen etter å ha tapt 1-3 mot Adeccoligaklubben Sandefjord. Det sto 1-1 etter ordinær tid, og i ekstraomgangene sviktet Enga totalt.

Det førte til krass kritikk mot VIF-sjef Martin Andresen fra supportergruppen Klanen.

- Det er på tide at Andresen tar hatten sin og går. Jeg så kampen mot Sandefjord fra tribuneplass, og det må snart skje noe i klubben, sa Klanen-talsmann Christian Kjellsen, ifølge Dagbladet.

Stakk bakveien
Torsdag trente Vålerenga på Valle i Oslo, og som ventet var det møtt opp mange journalister fra riksdekkende presse. Alle ønsket å snakke med VIF-treneren, men det skulle vise seg enklere sagt enn gjort.

Martin Andresen unngikk nemlig pressen ved å snike seg ut bakveien, og ingen journalister fikk ham dermed i tale.

- Martin ønsker en mediefri dag, sier mediesjef Lasse Vangstein til Nettavisen.

- Vi ønsker jo å stille opp for pressen så mye som mulig, men Martin er en av dem i Tippeligaen som gjør seg tilgjengelig oftest. At han da ønsker å fokusere på andre ting i én dag, det kan vi leve med, fortsetter han.

Har tillit
Leder for Vålerengas sportslige utvalg, Håvard Lunde, presiserte onsdag kveld overfor Nettavisen at det ikke er er aktuelt å gi Andresen sparken.

- Det har ikke vært et tema hos oss som faktisk skal ta slike avgjørelser, sa Lunde til Nettavisen.

- Vi lykkes ikke på A-laget, men det er viktig å se utover dette. Martin styrer prosesser i klubben som er veldig viktige og som fungerer veldig bra. Vi har ikke den statistikken vi skulle ønske vi hadde i cupen, og ligger bak skjema i forhold til en medalje i Tippeligaen, men alt er fortsatt mulig, utdypet Lunde.

PS: Marcus Pedersen fikk en låsning i ryggen i går og klarte knapt å gå før torsdagens restitusjonstrening. Han er nå usikker foran søndagens kamp mot Stabæk.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus