Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: OLIVER BERG (EPA)

Löw passer på hva han sier

Promotion med annonselenker

Verktøyet som imponerer damene

Oddsen med annonselenker

- Veien tilbake til landslaget kan bli lang

- Jeg har brukt noen stygge ord, innrømmer den tyske treneren etter at han fikk beskjed om at han leppeleses.

Gdansk (NTB-AFP): Tysklands landslagssjef Joachim Löw vil passe språket sitt på sidelinjen etter at en leppeleser har begynt å tvitre alt som blir sagt.

Titusenvis av mennesker følger alt Julia Probst (30) skriver på sin twitterkonto EinAugenschmaus (en fest for øynene). Hun sitter foran TV under kampene i fotball-EM og leser seg til hva spillere og trenere sier (eller roper) når de er i nærbilde.

- Jeg har brukt noen ganske stygge ord, jeg må innrømme det. Jeg må nok passe på litt og prøve å bruke andre ord i framtiden, sa Löw da han fikk vite om Probsts aktiviteter.

Så veldig ille er ikke uttrykkene som er tvitret, men leppeleseren har viderebrakt en del bannord når Löw uttrykker misnøye med spillere som for eksempel mister ballen i ugunstige situasjonene.

Probst har vært døv hele livet, og vanligvis blogger hun om funksjonshemmede menneskers rettigheter og utfordringer.

- Hele familien min er hørende. Derfor vokste jeg opp i et hjem hvor det ble snakket, og jeg lærte tidlig å lese på leppene, sier hun. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus