Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Stian Lysberg Solum/Scanpix

Bjørgen er ikke uslåelig

Promotion med annonselenker

Dronen for proffe flygere

Oddsen med annonselenker

Denne Norge-statistikken er ikke til å tro

Har du hørt på maken?

Aure (NTB): Marit Bjørgen er ikke uslåelig. Slovenske Katja Visnar slo henne i den klassiske sprinten i Aure torsdag ettermiddag. Det er ikke så ofte det skjer, men i norgescuprennet i rulleski som var lagt inn i Toppidrettsveka skjedde det. Bjørgen måtte gi tapt for den slovenske sprintstjernen.

- Jeg er veldig, veldig glad for å slå Marit. Dette er fantastisk moro, jublet Visnar.

Ola Vigen Hattestads samboer har flere finaleplasser i verdenscupen i sprint, men har aldri slått Bjørgen i noe lignende løp.

Verdens beste kvinnelige langrennsløper virket som vanlig uslåelig i både prologen, kvart- og semifinalen, men Visnar slapp aldri Bjørgen til i finalen. Oppløpet var i en slak motbakke i Aure sentrum og der måtte Bjørgen gi opp kampen om å vinne.

- Hun var sterkest til slutt og det er bare å ta seg av hatten og gratulere. Jeg prøvde hele veien, men det ble tøft på slutten. Jeg så allerede onsdag at Katja hadde gode takter, og virket utrolig sterk, sa Bjørgen (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus