Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: AP/Scanpix

Hart vil skyte straffe

Promotion med annonselenker

Bruker du Runkeeper? Da vil du digge dette!

Oddsen med annonselenker

Her gjemmer de vekk enkelte spillere: - De er en egen rase

- Jeg melder meg frivillig, sier burvokteren.

Englands keeper Joe Hart frykter ikke straffesparkkonkurranse i EM-kvartfinalen mot Italia. Ikke bare er han klar til å redde, men til å skyte også.

- Om de lar meg ta et, så melder jeg meg frivillig. Vi håper at vi avgjør i ordinær tid, men om straffespark må til så ville jeg føle meg trygg på at jeg kan score, sier han.

Hart scoret på straffe da England for tre år siden slo Sverige i EM-semifinalen for U21-lag.

Landslagssjef Roy Hodgson har beordret trening på straffespark for England, som har vunnet bare én straffesparkkonkurranse i EM og VM. Det var kvartfinalen mot Spania i 1996. I fem av Englands ni siste sluttspill er laget slått ut på straffespark.

Trøsten er at Italia ikke har gjort det stort bedre, med to seirer på sju straffesparkkonkurranser. I forrige EM ble det kvartfinaletap mot Spania på straffespark, men Italia ble verdensmester etter straffesparkkonkurranse i 2006.

Hart sier at han ofte trener på å skyte straffer. Han trener selvsagt også på å redde dem, og han kommer til å være oppdatert på italienernes preferanser. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus