Nettavisen.no

Kontakt oss 468 30 050
Foto: Paul Weaver/Mediehuset Nettavisen (Paul Weaver/Mediehuset Nettavisen)

Carew: - Mulig jeg legger opp

Promotion med annonselenker

Dette må alle med telefon ha

Oddsen med annonselenker

Nå er han lei den «forbanna sammenligningen»

Den storvoktste spissen vurderer framtiden i sommer.

John Carew har en lang og suksessrik fotballkarriere bak seg, men de siste årene har det gått tungt for nordmannen.

Etter et vellykket opphold i Aston Villa, har han ikke helt fått det til i Stoke og West Ham.

I sistnevnte klubb har nordmannen stort sett blitt satt på benken eller tribunen, og i vår ble det klart at West Ham ikke lenger ville ha med nordmannen videre.

- Er en mulighet
Carew står dermed uten kontrakt foran neste sesong, og innrømmer nå at han kan finne på å legge opp.

- Jeg får se om jeg skal fortsette å spille, og om jeg skal finne meg en ny klubb. Det har jeg ikke bestemt meg for ennå, sier Carew til Seoghør.no.

- Det er en mulighet for at jeg legger opp, jeg har ikke bestemt meg. Vi får se om en måned eller to, sier han videre til nettstedet.

Carew er for tiden på ferie, og skal slappe av fram til august. Spissen har i sommer både blitt sett sammen med kjendisdamer og kjendismenn på diverse røde løpere.

Fotballspilleren har også blitt koblet til romantiske forhold med kjente kvinner som Hofit Golan, Whitney Port og Kelis.

Fotballnomade
Den tidligere Valencia-spilleren skal også ha festet sammen med tidligere Chelsea-spiller Didier Drogba i franske Cannes.

Som aktiv fotballspiller har John Carew vært i Lørenskog, Vålerenga, Rosenborg, Valencia, Besiktas, Lyon, Roma, Aston Villa, Stoke og West Ham.

32-åringen har 91 landskamper for Norge og har scoret 24 mål. Debuten med flagget på brystet kom tilbake i 1998.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus