Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Patrik Stollarz

Kagawas United-overgang i boks

Shopping med annonselenker

Disse retrodraktene gir garantert ståpels

Oddsen med annonselenker

Slik ser du landskampene på TV

23-åringen har skrevet under fireårskontrakt.

Manchester (NTB): Japaneren Shinji Kagawa har kommet seg gjennom legesjekken og er klar for Manchester United. 23-åringen hentes fra tyske Dortmund. Midtbanespilleren har skrevet fireårig kontrakt med engelskmennene.

- Shinji er en spennende, ung midtbanespiller med gode ferdigheter, godt blikk og nese for mål. Jeg er veldig fornøyd med at han kommer til United. Jeg tror han raskt vil finne seg til rette på laget, for han passer inn i Uniteds spillestil, sier United-manager Alex Ferguson.

Kagawa ser fram til å spille i den røde drakten.

- Dette er en utfordring jeg virkelig ser fram til. Premier League er den beste ligaen i verden og Manchester United er en veldig stor klubb. Dette er veldig spennende for meg, og jeg klarer knapt vente før jeg får møte laget og begynne å spille, sier japaneren til manutd.com. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus