Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Laurence Griffiths / Getty Images / All Over Press

- Dere er alltid ute etter å skrive dritt

Promotion med annonselenker

Verktøyet som imponerer damene

Oddsen med annonselenker

- Mardy Fish sørger for US Open-skrell

Samir Nasri var ikke lett å ha med å gjøre etter Frankrikes EM-exit.

Manchester City-profilen freste mot en utesendt reporter fra hjemlandet da han ble spurt om sin reaksjon etter kvartfinaletapet mot Spania.

Ifølge BBC skal Nasri ha omtalt journalisten som en «horesønn», for øvrig den samme betegnelsen som angivelig smalt mellom Nicolas Anelka og daværende fransk landslagssjef Raymond Domenech under Frankrikes VM-fadese for to år siden.

Nasri skal ha fulgt opp med gjentatte anklager på medienes oppførsel.

- Dere journalister er alltid ute etter å skrive dritt, tordnet 24-åringen mot journalisten, ifølge L'Equipe.

- Der kan du se at jeg fikk en dårlig oppdragelse, avsluttet midtbanespilleren, som måtte tåle å være innbytter i lørdagens oppgjør.

Frankrike røk ut av EM etter 0-2 og to mål av Spanias 100-kampsjubilant Xabi Alonso.

Landslagssjef Laurent Blanc mente at laget hans sto overfor en overkommelig oppgave, men at spanjolenes tidlige førstemål ble veldig utslagsgivende.

- Det eneste som ergrer meg er at de scoret på sin første sjanse. Dersom vi hadde holdt 0-0 til pausen, tror jeg at vi hadde fått mer rom i andreomgangen, sa Blanc.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus