Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Paul Weaver/Mediehuset Nettavisen

Hergeirsson med ventet OL-uttak

Promotion med annonselenker

Verktøyet som imponerer damene

Oddsen med annonselenker

- Mardy Fish sørger for US Open-skrell

Stabæk-duo blir hjemme, men overraskelsene uteble.

Landslagssjef Thorir Hergeirsson er opptatt av å få hele troppen i gang i OL.

Søndag presenterte han en tropp som inneholdt få overraskelser blant de uttatte.

Der var det bare plass til 14 kvinner, to mindre enn i VM og EM.

Mari Molid og Stine Bredal Oftedal er vraket siden VM-gullet i Brasil i desember, ellers inneholder troppen de samme navnene som da.

- Det blir alltid slik at det handler om hvem vi møter, og hvordan vi ønsker å spille. Samtidig har ni av de vi har tatt ut vært med i OL før, så det er en tropp med veldig mye rutine. Ikke bare på banen, men det er en erfaren gruppe på mange måter, sier Hergeirsson til NTB.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Og han må få rett i det. Troppen har en gjennomsnittsalder på 27,9 år, og de uttatte spillerne har til sammen spilt 4193 landskamper.

På forhånd har det ikke vært ventet de store overraskelsene i uttaket. Det store spørsmålet var om Stabæk-spiller Karoline Næss kunne spille seg inn i troppen. Men bakspilleren, kom ikke med. Hergeirsson forteller at både hun og Bredal Oftedal var nær en plass i troppen.

- Karoline Næss hadde vært med om vi tok ut 16 spillere. Hun var jo ikke med i VM, men var veldig nær å komme med denne gangen. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus