Nettavisen.no

Kontakt oss 468 30 050
Foto: Trond Reidar Teigen/Scanpix

«Herlig!!! Martin fortsetter i Vålerenga»

Promotion med annonselenker

Derfor bør du også kjøpe direkte fra Kina

Oddsen med annonselenker

Denne 24-åringen vil bli toppscorer i Tippeligaen

Denne twittermelding er proppfull av ironi.

- Herlig!!! Martin fortsetter i Vålerenga, skrev Odd-spiller Lars-Kristian Eriksen på Twitter etter at det ble kjent at Martin Andresen fortsetter som Vålerenga-trener, til tross for supporternes og sponsorenes ønske om det motsatte.

Les også: - Ville vært feigt å sparke meg

På telefon til Nettavisen, avslører Eriksen, som har en fortid i både Lyn og Lillestrøm, at det selvfølgelig ligger ironi bak twittermeldingen.

- Ja, det gjør det. Vi møter Vålerenga om to uker, så det er gøy å bygge opp stemningen litt, sier høyrebacken, som i løpet av fotballkarrieren har fått Vålerenga-rivaliseringen inn med teskje.

- Jeg misliker ikke klubben, men har levd med en intens rivalisering mot dem i ti år, forteller Eriksen, som gikk fra Lillestrøm til Odd etter forrige sesong.

Han mener Vålerengas prestasjoner denne sesongen ikke lever opp til klubbens ambisjonsnivå og økonomi, men vil ikke uttale seg om hvorvidt de gjør feil i å la Andresen fortsette.

- De får gjøre som de gjør. Men hvis du ser litt humoristisk på det, er det bare bra for oss andre at Andresen fortsetter som trener i Vålerenga, sier han lurt.

Eriksen er ikke den eneste som ytrer som om Andresen på Twitter.

- Spillere, ledere, supportere. Martin leder oss! Nok synsing og mas i alle kriker og kroker. Kom fram, stå sammen, vi er Vålerenga, for faen, skriver Enga-veteranen Freddy dos Santos, som spilte for klubben fra 2001 til 2011, og hadde Andresen både som lagkamerat og trener.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus