Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Bislett Games 2012
Bislett Games 2012 Foto: Cornelius Poppe/Scanpix

Okparaebo til EM-finale

Promotion med annonselenker

Verktøyet som imponerer damene

Oddsen med annonselenker

I kveld er ett poeng perfekt

Tok seg videre til tross for at hun hadde svakest reaksjonstid av samtlige i feltet.

Helsingfors (NTB): Ezinne Okparaebo ble nummer fire i sitt semifinaleheat på 100 meter, men gikk videre til finalen på tid under friidretts-EM onsdag.

Den norske jenta løp inn til 11,39 i heatet som ble vunnet av bulgarske Ivet Lalova. Tiden var 12/100 sekund svakere enn den Okparaebo presterte i kvalifiseringen tidligere onsdag.

Okparaebo er kjent for gode starter, men hadde nest svakeste reaksjonstid i sitt semifinalefelt.

Bak Lalova fulgte Olga Belkina og Lina Grincikaite. Også Tatjana Pinto fra Tyskland gikk videre på samme tid som Okparaebo.

Kun tre hundredeler skilte fra den norske sprinteren og ned til Julija Balykina, som hadde beste tid av dem som ble slått ut i semifinalen. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus