Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Getty Images / All Over Press

Fabregas snakket til ballen

Reisetips med annonselenker

Dette er Norges råeste skihoteller

Oddsen med annonselenker

Shamrock Rovers ryster serielederen

- Jeg sa til ballen at vi måtte skrive historie sammen.

Cesc Fàbregas sier at han ba ballen om å ende i nettet da han forberedte seg på å ta straffesparket som sendte til Spania til EM-finalen i fotball.

- Da jeg gikk fram, sa jeg til ballen at vi måtte skrive historie og at den ikke måtte svikte meg, fortalte han etter kampen.

Fabregas var den eneste som ble vraket fra laget som startet kvartfinalen. Svært overraskende måtte han overlate plassen til Alvaro Negredo, men han kom inn tidlig i annen omgang og fikk igjen bli straffe-matchvinner som innbytter.

Det samme skjedde i EM-kvartfinalen mot Italia for fire år siden. Superinnbytteren hadde også assist på vinnermålet i VM-finalen i 2010 etter å ha kommet inn fra benken.

- Jeg hadde en følelse om straffespark og tenkte på det i ettermiddag. Det er utrolig at livet ga meg en ny sjanse til å gjøre noe slikt, sa Barcelona-spilleren.

- De sa først til meg at jeg skulle ta straffe nummer to, men jeg svarte at jeg heller burde ta nummer fem, for jeg hadde en forutanelse. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus