Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Vegard Grøtt / NTB / Scanpix

TV 2 mister håndball-em

Promotion med annonselenker

Verktøyet som imponerer damene

Oddsen med annonselenker

Bryter ut i latter av kompisens Godset-mobbing

Viasat har kjøpt eksklusive rettigheter for europamesterskapet i håndball for både kvinner og menn i 2016 og 2018.

Kampene fra de to mesterskapene blir vist på Viasats frikanaler og betalkanaler samt webtjenesten Viaplay. Avtalen gjelder hele Skandinavia.

- Håndball er en veldig populær sport i Skandinavia med en stor og lojal tilhengerskare. Vi er henrykt over å ha sikret oss disse rettighetene, og vi kommer til å tilby kvalitetssendinger fra mesterskapene til et bredt publikum. Dette er enda et bevis på vårt engasjement i arbeidet med å tilby vår seere det beste sportsinnholdet på mange kanaler og plattformer, sier sportssjef Stian Kleppo i Viasat.

Kvalifiseringskampene inngår også i avtalen.

- Norge, Sverige og Danmark er blant de ledende håndballnasjonene i Europa, og europamesterskapet har stor interesse i disse landene. Vi er sikre på at Viasats fri-tv-sendinger fra EM for både kvinner og menn vil tiltrekke store seermasser og nå ut til millioner av håndballfans i hele Skandinavia, sier generalsekretær Michael Wiederer i Det europeiske håndballforbundet.

(©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus