RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Skjermdump Youtube

Her gjør hun en kjempetabbe

Nå går klippet sin seiersgang på Youtube.
Sist oppdatert:

Sara Carbonero er en av Spanias mest kjente journalister. Ikke bare fordi hun er anerkjent som en dyktig reporter, men også fordi hun er kjæresten til Spania-stjerne Iker Casillas.

Da Spania vant VM for to år siden, feiret Casillas med å kysse reporterkjæresten på direktesendt TV. Millioner av seere fikk se kysset, og vips så var Carbonero en superkjendis.

Tabbet seg ut
Også i dette mesterskapet følger 28-åringen det spanske laget tett fra sidelinjen, og har allerede havnet i fokus av ulike grunner. Senest fordi hun tabbet seg ut på riksdekkende fjernsyn etter spanjolenes semifinale mot Portugal.

Carbonero dekket kampen for den spanske TV-kanalen Telecinco, og hadde fått tak i Andres Iniesta til et intervju. Det gikk alt annet enn smertefritt.

- Skulle du ønske at du fikk skutt et straffespark, spurte Carbonero.

Det hun ikke hadde fått med seg, var at Iniesta faktisk var en av Spanias straffehelter i semifinalen. Iniesta scoret som kjent på Spanias andre straffe mot Portugal.

Måtte påpeke feilen
En noe brydd Iniesta måtte derfor påpeke dette overfor lagkameratens kjæreste.

- Faktisk så skjøt jeg den andre straffen vår, svarte Iniesta.

Flere og flere Youtube-klipp dukker opp av den pinlige seansen, og over 100.000 mennesker har allerede sett Carbonero tråkke i salaten.

Carbonero ble i 2009 kåret til verdens mest sexy reporter av FHM i USA. Det får være en trøst etter Iniesta-blemmerten onsdag.

Se videoen her:

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere