Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Getty Images/All over Press

- Det har vært tøft

Shopping med annonselenker

Disse retrodraktene gir garantert ståpels

Oddsen med annonselenker

Slik ser du landskampene på TV

Cesare Prandelli antyder at han vil trekke seg som Italia-trener etter EM.

Warszawa (NTB-AFP): Italias landslagssjef Cesare Prandelli antydet fredag at han kanskje ikke vil fortsette i jobben etter søndagens EM-finale mot Spania.

54-åringen mener jobben som Italia-trener har vært tøff å bære de siste månedene med kampfiksingsskandaler i hjemlandet.

- De to siste månedene har vært vanskelige om vi ser bort ifra det utmerkede forholdet jeg har med laget og forbundet. Men det som har skjedd, har tynget meg, og det var ikke dette jeg så etter da jeg tok jobben, sa Prandelli på en pressekonferanse dagen etter Italias sterke 2-1-seier mot Tyskland i semifinalen torsdag.

- Skal jeg gå mine egne veier? Livskvalitet er viktig for meg, og jeg skal reflektere over tingenes tilstand når det blir mer rolig. Jeg ønsker ikke å si noe mer nå, men vi får komme tilbake til temaet noen dager etter finalen, fortalte Prandelli.

Den tidligere Fiorentina-treneren tok over Italia etter VM-fadesen i 2010. Mot alle odds har han ledet de asurblå hele veien til EM-finalen. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus