Nettavisen.no

Tips oss 468 30 050
Foto: Getty Images/All over Press

- Det har vært tøft

Cesare Prandelli antyder at han vil trekke seg som Italia-trener etter EM.

Warszawa (NTB-AFP): Italias landslagssjef Cesare Prandelli antydet fredag at han kanskje ikke vil fortsette i jobben etter søndagens EM-finale mot Spania.

54-åringen mener jobben som Italia-trener har vært tøff å bære de siste månedene med kampfiksingsskandaler i hjemlandet.

- De to siste månedene har vært vanskelige om vi ser bort ifra det utmerkede forholdet jeg har med laget og forbundet. Men det som har skjedd, har tynget meg, og det var ikke dette jeg så etter da jeg tok jobben, sa Prandelli på en pressekonferanse dagen etter Italias sterke 2-1-seier mot Tyskland i semifinalen torsdag.

- Skal jeg gå mine egne veier? Livskvalitet er viktig for meg, og jeg skal reflektere over tingenes tilstand når det blir mer rolig. Jeg ønsker ikke å si noe mer nå, men vi får komme tilbake til temaet noen dager etter finalen, fortalte Prandelli.

Den tidligere Fiorentina-treneren tok over Italia etter VM-fadesen i 2010. Mot alle odds har han ledet de asurblå hele veien til EM-finalen. (©NTB)

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker fullt navn fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å være anonym, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntakstilfeller vil vi publisere slike anonyme innlegg etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull!
Gunnar Stavrum, sjefredaktør