Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Philippe Woods / AFP

Platini vil fordele EM på 13 land

Promotion med annonselenker

Nå er den nye Google Chromecast her!

Oddsen med annonselenker

Djurgården har tatt kvelden

- Veldig skeptisk til dette, sier Arne Scheie.

På en pressekonferanse i Kiev lørdag formiddag, lanserte UEFA-presidenten muligheten for å avholde EM i 2020 i 12-13 nasjoner.

- Vi diskuterer for øyeblikket ideen om å fordele EM 2020 over hele Europa. Beslutningen vil bli tatt i løpet av januar eller februar, før det skal vi diskutere det veldig nøye, sier Platini.

Han mener at man istedetfor å ha 12 stadioner i ett land, like godt kan ha 12 stadioner i ulike storbyer.

Kan fly med lavpris-fly
Hva den jevne fotballtilhenger mener om å måtte fly rundt halve Europa for å følge laget, er ennå uvisst.

Michel Platini tror ikke det byr på noe problem.

- Det finnes jo lavpris-flyselskaper, sier franskmannen, og glemmer kanskje at alle priser har en tendens til å skyte i været når det er EM-tid.

Arne Scheie som har kommentert årets EM for NRK, mener det er en spennende tanke, men jubler allikevel ikke for forslaget.

- Nå har de allerede gjort store endringer til neste EM ved å innføre det nye 24-lagssystemet. Det er ikke godt å si hva nye, store endringer vil gjøre med entusiasmen til publikum, sier Arne Scheie til Nettavisen.

- Skeptisk
Personlig synes han det er rart å se utviklingen europamesterskapene har tatt de senere årene.

- Jeg er jo av den gamle skolen, og husker godt da EM kun besto av fire lag og naturligvis ble arrangert i bare ett land, sier Scheie.

- Foreløpig er jeg veldig skeptisk til dette forslaget, men på den annen side ser vi at det er store avstander mellom vertsbyene i Polen og Ukraina, så det er jo noe som kanskje vil kunne la seg gjøre, avslutter Scheie.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus