Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Getty Images/All over Press

Skadesmell for Bale

Promotion med annonselenker

Dronen for proffe flygere

Oddsen med annonselenker

Shamrock Rovers ryster serielederen

Gammel skade holder supervingen ute av OL.

Torsdag fikk Storbritannias fotballsjef, Stuart Pearce, krass kritikk for å ha unnlatt å ta med David Beckham i OL-troppen.

Lørdag fikk «Psycho» enda en trøkk i trynet. Da kom nemlig beskjeden om at Gareth Bale har trukket seg seg fra laget på grunn av skade.

Tottenham-vingen skal ha slått opp en gammel hofteskade og får dermed ikke muligheten til å representere Storbritannia i denne omgang.

Tottenham sparker i gang Premier League-sesongen borte mot Newcastle den 18. august. Om Bales skade vil holde ham ute i så lang tid, er usikkert, men at den vil ha innvirkning på sesong-forberedelsene er det ingen tvil om.

Storbritannias OL-lag møter Senegal, De Forente Arabiske Emirater og Uruguay i gruppespillet.

I tillegg til Bales fravær, er også David Beckham ute av OL-laget.

Det hadde derimot ikke noe med skade å gjøre. Stuart Pearce valgte til slutt å ekskludere Beckham, til tross for at han hadde blitt tatt med i den opprinnelige 35-mannstroppen.

- Naturligvis er jeg skuffet, det hadde vært en stor ære å være en del av dette laget. Allikevel vil du ikke finne noen større tilhenger av laget enn meg, sa Beckham til Skysports da troppen ble offentliggjort.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus