Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Getty Images/All over Press

Skadesmell for Bale

Promotion med annonselenker

James Bond-gadgetsene du også kan få tak i

Oddsen med annonselenker

West Ham blekner uten Payet

Gammel skade holder supervingen ute av OL.

Torsdag fikk Storbritannias fotballsjef, Stuart Pearce, krass kritikk for å ha unnlatt å ta med David Beckham i OL-troppen.

Lørdag fikk «Psycho» enda en trøkk i trynet. Da kom nemlig beskjeden om at Gareth Bale har trukket seg seg fra laget på grunn av skade.

Tottenham-vingen skal ha slått opp en gammel hofteskade og får dermed ikke muligheten til å representere Storbritannia i denne omgang.

Tottenham sparker i gang Premier League-sesongen borte mot Newcastle den 18. august. Om Bales skade vil holde ham ute i så lang tid, er usikkert, men at den vil ha innvirkning på sesong-forberedelsene er det ingen tvil om.

Storbritannias OL-lag møter Senegal, De Forente Arabiske Emirater og Uruguay i gruppespillet.

I tillegg til Bales fravær, er også David Beckham ute av OL-laget.

Det hadde derimot ikke noe med skade å gjøre. Stuart Pearce valgte til slutt å ekskludere Beckham, til tross for at han hadde blitt tatt med i den opprinnelige 35-mannstroppen.

- Naturligvis er jeg skuffet, det hadde vært en stor ære å være en del av dette laget. Allikevel vil du ikke finne noen større tilhenger av laget enn meg, sa Beckham til Skysports da troppen ble offentliggjort.

comments powered by Disqus