Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Getty Images / All Over Press

- Føler meg bedre for hver kamp

Reisetips med annonselenker

Dette er Norges råeste skihoteller

Oddsen med annonselenker

Norge kan stå for et mirakel

Tittelforsvareren var overlegen i Wimbledons 3. runde.

Tittelforsvarer Petra Kvitova brukte kun 53 minutter på å banke Varvara Lepchenko 6-1, 6-0 i Wimbledons 3. runde. Også Victoria Azarenka og Serena Williams tok seg videre i tennisturneringen.

Kvitova har ennå til gode å tape et sett under årets turnering. Lørdag var hun helt suveren og tvang fram en rekke feil fra 53.-seedede Lepchenko.

Verdensfireren hadde ikke den beste oppkjøringen til Wimbledon med semifinaletap for Maria Sjarapova både i Australian Open og Roland-Garros. Men London-gresset ser ut til å få fram det beste i henne, og tsjekkerens form ligner den hun var i da hun seiret på All England Club for ett år siden.

- Jeg føler meg bedre for hver kamp jeg spiller her. Tredje runde gikk langt bedre enn første runde. Jeg er glad for at jeg spilte så bra og gjorde så få upressede feil, sa Kvitova.

- Det siste to årene har jeg spilt svært bra her. Jeg føler meg trygg på banen, og serven min kan hjelpe meg, la Kvitova til. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus