RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix

Dette er en ekte goalgetter

Sist oppdatert:
- Veldig morsomt, innrømmer Ola Kamara etter seks mål på de to siste kampene.

STRØMSGODSET - HØNEFOSS 4-0:

For å holde på førsteplassen i Tippeligaen var Ronny Deilas menn nødt til finne nøkkelen som åpner Hønefoss' sterke forsvarsmur.

Den fant drammenserne så absolutt etter å ha famlet litt rundt i en drøy halvtime. Tre nye mål av midtspiss Ola Kamara, som scoret like mange i forrige kamp mot Rosenborg, bidro til en skikkelig jubeldag for Strømsgodset mot Buskerud-rivalen.

- Jeg føler meg i kjempeform, så det er sykt deilig at jeg får målene mine også, sa storscoreren til TV 2 etter nok et hattrick lørdag.

Han erkjenner overfor TV-kanalen at han har det svært godt om dagen.

- Det er spesielt, ja. Det er en deilig tid i mitt liv. Kroppen er bra, formen er bra og ikke minst gjør laget gjør det bra. Det er veldig morsomt.

Hadde færrest baklengs
Lørdagens kamp i Drammen var interessant på flere måter. Det var ikke bare et lokaloppgjør som ventet publikum på Marienlyst.

Rivalen med tilhold lenger nord i Buskerud hadde nemlig færrest baklengsmål av samtlige tippeligaklubber etter tolv spilte kamper.

En test for Strømsgodset og Deila, som går for å være et av de bedre lagene offensivt i den norske eliteserien.

De første minuttene ga allerede en pekepinn på hvem som aktet å føre spillet ute på banen.

Tålmodige
Ikke overraskende var det de mørkeblå vertene som åpnet mest offensivt.

Godset sto høyt og kom til flere fine muligheter, men uten å sette gjestekeeper Steve Clark på de store prøvene.

Etter at Hønefoss var kommet litt bedre med i spillet utover i omgangen, var det likevel Strømsgodset som først fant veien til nettet.

Muhamed Keita var mannen som banket inn 1-0 med venstrefoten fra kort hold. Målet kom i det 32. spilleminuttet, etter en svak berøring av Lars Iver Strand, og påfølgende klabb og babb inne i Hønefoss-feltet.

Hattrick igjen
Fem minutter før hvilen ordnet hattrickhelten fra forrige kamp på Lerkendal, Ola Kamara, mål nummer to. Godset-spissen bekreftet målformen med å avslutte et flott innlegg fra Øyvind Storflor på perfekt vis.

Bare tre minutter etter sidebyttet gjorde Kamara det han får betalt for igjen. 22-åringen vendte opp utenfor 16-meteren, avanserte fram mot målet og avsluttet med å sette ballen mellom beina på Clark.

Kamara stoppet heller ikke der. Mesteparten av annenomgangen ble en transportetappe mot tre nye poeng for serielederen. Men på overtid fullførte formspissen hattricket med å chippe ballen på utsøkt vis over Hønefoss-målvakten.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere