Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix

Dette er en ekte goalgetter

Shopping med annonselenker

Hoka tar fjellstøvler til et helt nytt nivå

Oddsen med annonselenker

Oddsekspertene tror Norge taper

- Veldig morsomt, innrømmer Ola Kamara etter seks mål på de to siste kampene.

STRØMSGODSET - HØNEFOSS 4-0:

For å holde på førsteplassen i Tippeligaen var Ronny Deilas menn nødt til finne nøkkelen som åpner Hønefoss' sterke forsvarsmur.

Den fant drammenserne så absolutt etter å ha famlet litt rundt i en drøy halvtime. Tre nye mål av midtspiss Ola Kamara, som scoret like mange i forrige kamp mot Rosenborg, bidro til en skikkelig jubeldag for Strømsgodset mot Buskerud-rivalen.

- Jeg føler meg i kjempeform, så det er sykt deilig at jeg får målene mine også, sa storscoreren til TV 2 etter nok et hattrick lørdag.

Han erkjenner overfor TV-kanalen at han har det svært godt om dagen.

- Det er spesielt, ja. Det er en deilig tid i mitt liv. Kroppen er bra, formen er bra og ikke minst gjør laget gjør det bra. Det er veldig morsomt.

Hadde færrest baklengs
Lørdagens kamp i Drammen var interessant på flere måter. Det var ikke bare et lokaloppgjør som ventet publikum på Marienlyst.

Rivalen med tilhold lenger nord i Buskerud hadde nemlig færrest baklengsmål av samtlige tippeligaklubber etter tolv spilte kamper.

En test for Strømsgodset og Deila, som går for å være et av de bedre lagene offensivt i den norske eliteserien.

De første minuttene ga allerede en pekepinn på hvem som aktet å føre spillet ute på banen.

Tålmodige
Ikke overraskende var det de mørkeblå vertene som åpnet mest offensivt.

Godset sto høyt og kom til flere fine muligheter, men uten å sette gjestekeeper Steve Clark på de store prøvene.

Etter at Hønefoss var kommet litt bedre med i spillet utover i omgangen, var det likevel Strømsgodset som først fant veien til nettet.

Muhamed Keita var mannen som banket inn 1-0 med venstrefoten fra kort hold. Målet kom i det 32. spilleminuttet, etter en svak berøring av Lars Iver Strand, og påfølgende klabb og babb inne i Hønefoss-feltet.

Hattrick igjen
Fem minutter før hvilen ordnet hattrickhelten fra forrige kamp på Lerkendal, Ola Kamara, mål nummer to. Godset-spissen bekreftet målformen med å avslutte et flott innlegg fra Øyvind Storflor på perfekt vis.

Bare tre minutter etter sidebyttet gjorde Kamara det han får betalt for igjen. 22-åringen vendte opp utenfor 16-meteren, avanserte fram mot målet og avsluttet med å sette ballen mellom beina på Clark.

Kamara stoppet heller ikke der. Mesteparten av annenomgangen ble en transportetappe mot tre nye poeng for serielederen. Men på overtid fullførte formspissen hattricket med å chippe ballen på utsøkt vis over Hønefoss-målvakten.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus