RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: ikstart.no

Start overtok tabelltoppen

Sist oppdatert:
Stoppet Ull/Kisa etter gjestenes fem strake seirer.

START - ULL/KISA 2-0:

Kristiansand (NTB): Start vant 2-0 og brøt Ull/Kisas sterke seiersrekke i lørdagens toppkamp i Adeccoligaen. Hjemmelaget tok samtidig over tabelltoppen.

Gjestene fra Romerike kom til Kristiansand med en imponerende rekke på fem strake seirer. Ull/Kisa hadde også bare gått på én bortesmell i 1.-divisjon før lørdagens toppkamp, men mot Start røk Arne Erlandsens lag på et fortjent 0-2-tap.

I det som var et sjansefattig oppgjør, var det vertene som for det meste var det førende laget. Start slet med å trenge gjennom et kompakt bortelag, men Matthias Vilhjalmsson ordnet 1-0 etter 56 minutter. Islendingen tok godt vare på en god ball fra Amin Nouri og skjøt den i nettmaskene med høyrebeinet.

Ull/Kisa hadde ikke mye å by på offensivt, men helt mot slutten spilte innbytter Eirik Soltvedt seg i en god posisjon til å avslutte, men Start fikk satt inn en takling i siste liten.

I stedet doblet Ernest Asante til 2-0 to minutter på overtid. Vilhjalmsson så Asante komme løpende langs venstrekanten og ga ghaneseren en flott målgivende pasning.

Start leder 1.-divisjon på bedre målforskjell enn Ull/Kisa. Begge lag har 24 poeng etter elleve kamper. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere