Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: ikstart.no

Start overtok tabelltoppen

Promotion med annonselenker

Verktøyet som imponerer damene

Oddsen med annonselenker

I kveld er ett poeng perfekt

Stoppet Ull/Kisa etter gjestenes fem strake seirer.

START - ULL/KISA 2-0:

Kristiansand (NTB): Start vant 2-0 og brøt Ull/Kisas sterke seiersrekke i lørdagens toppkamp i Adeccoligaen. Hjemmelaget tok samtidig over tabelltoppen.

Gjestene fra Romerike kom til Kristiansand med en imponerende rekke på fem strake seirer. Ull/Kisa hadde også bare gått på én bortesmell i 1.-divisjon før lørdagens toppkamp, men mot Start røk Arne Erlandsens lag på et fortjent 0-2-tap.

I det som var et sjansefattig oppgjør, var det vertene som for det meste var det førende laget. Start slet med å trenge gjennom et kompakt bortelag, men Matthias Vilhjalmsson ordnet 1-0 etter 56 minutter. Islendingen tok godt vare på en god ball fra Amin Nouri og skjøt den i nettmaskene med høyrebeinet.

Ull/Kisa hadde ikke mye å by på offensivt, men helt mot slutten spilte innbytter Eirik Soltvedt seg i en god posisjon til å avslutte, men Start fikk satt inn en takling i siste liten.

I stedet doblet Ernest Asante til 2-0 to minutter på overtid. Vilhjalmsson så Asante komme løpende langs venstrekanten og ga ghaneseren en flott målgivende pasning.

Start leder 1.-divisjon på bedre målforskjell enn Ull/Kisa. Begge lag har 24 poeng etter elleve kamper. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus