Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Lise Åserud/Scanpix

Stabæk holdt på tabelltoppen med storseier

Promotion med annonselenker

De 283 tingene du må ha opplevd før du dør

Oddsen med annonselenker

Skader og karantener i Tippeligaen

Knuste Sandviken 7-1 lørdag.

Stabæk knuste Sandviken 7-1 i eliteserien fotball kvinner lørdag. Dermed holdt bærumslaget på serieledelsen.

Etter tolv serierunder er det Stabæk og LSK Kvinner som har fått en luke på topp. Der laget fra Romerike tok en ikke alt for imponerende 2-1-seier borte mot bunnlaget Kattem, slo Stabæk til med hele sju mål i Bergen.

Andrine Stolsmo Hegerberg startet målkavalkaden etter fem minutters spill, mens Kristy Moore doblet ledelsen i det 19. minutt. Mia Kristin Nygard ga Sandviken håp om poeng da hun reduserte til 1-2 kort tid ut i annen omgang.

Men Stabæk lot seg ikke skremme. Gjestene svarte med å plassere fem mål til bak keeper Nora Gjøen.

LSK fikk åpningen bortelaget ønsket med et tidlig mål av Lene Storløkken etter 14 minutter. Kattem utlignet ved Guro Reiten i det 68. minutt, men gleden varte ikke lenge for trønderne. Like etterpå ble Isabell Lehn Herlovsen matchvinner etter å ha stanget ballen i nettmaskene med hodet.

Stabæk leder eliteserien med 32 poeng, men LSK Kvinner er bare poenget bak på annenplass. Arna-Bjørnar er ytterligere fem poeng bak og er nummer tre på tabellen. Sistnevnte slo til med 5-0 borte mot Vålerenga. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus