Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Lise Åserud (Scanpix)

OL-håpet synker for Vukicevic

Promotion med annonselenker

Verktøyet som imponerer damene

Oddsen med annonselenker

- Mardy Fish sørger for US Open-skrell

Ble slått ut i EM-semifinalen.

Christina Vukicevic lyktes ikke i friidretts-EM. Hun ble slått ut i semifinalen på 100 meter hekk med tiden 13,23.

Den norske hekkløperen ble bare nummer fem i sitt semifinaleheat, men hun hadde mulighet til å gå videre på tid, som en av to løpere. Men tidene i det andre semifinaleheatet var for gode, og Vukicevic røk ut. Hun var 8/100 sekund fra en plass i semifinalen.

Vukicevic måtte også slite for å ta seg til semifinale. I kvalifiseringen gikk hun videre med 13,17, som var den svakeste tiden av alle som gikk videre.

Hun har hatt en dårlig sesong så langt i år, og hun ligger også dårlig an til å sikre seg en plass på det norske OL-laget. Fristen for å kvalifisere seg går ut om en drøy uke. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus