Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Svein Ove Ekornesvåg (Scanpix)

Sju seirer av sju mulige hjemme

Promotion med annonselenker

Verdens første iPhone-synkroniserte treningssykkel!

Oddsen med annonselenker

Teddy Sheringham snur skuta

Rødt kort, straffespark og en rekke store sjanser da Molde slo Odd Grenland.

MOLDE - ODD GRENLAND 3-1:

Et noe heldig langskudd av Jo Inge Berget og to scoringer av Magne Hoseth sørget for en komfortabel 3-1 seier til fjorårets seriemester. Ole Gunnar Solskjærs menn tok tre viktige poeng i toppkampen i eliteserien.

Hjemmelaget gikk offensivt ut og tok tidlig grep om kampen mot skienslaget. Etter fem minutter fikk Jo Inge Berget den første sjansen, men scoringen fikk han først etter 21 minutter. Mattias Moström gjorde forarbeidet ved å dra av tre Odd-spillere utenfor gjestenes 16-meter, og angrepskollegaen satte ballen inn via beinet til en hvitkledd forsvarer.

I det 38. minuttet var det Molde-veteranen Magne Hoseths tur til å score da han fikk løpe helt fritt gjennom Odd-feltet på et hjørnespark. Han ga ballen den nødvendige dytten og kunne juble for sin 80. scoring i eliteserien.

Odd hang greit med i kampen, men kunne ikke skilte med samme giftighet i angrep som vertene. Og det skulle bli enda vanskeligere å slå tilbake etter at keeper André Hansen hindret Joshua Gatt ulovlig i egen 16-meter etter 62 minutter. Målvakten ble utvist, og Molde fikk straffe som Hoseth satte trygt inn bak reservekeeper Andreas Lie.

Etter 3-0-målet valgte Molde det trygge og holdt ballen i laget ved å trille tilbake, mens Odd-spillerne ble løpende mye imellom. Riktig nok fikk de en redusering ved Torgeir Børven etter slurv i Molde-forsvaret fem minutter ut i tilleggstiden. Men uansett må gjestene finne seg i å kjempe i bunnstriden i eliteserien, mens Solskjær og co. er poenget bak ligaleder Strømsgodset. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus