Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: PA Photos/Scanpix

- Wenger er desperat

Promotion med annonselenker

Nå er den nye Google Chromecast her!

Oddsen med annonselenker

Djurgården har tatt kvelden

Vil beholde Robin van Persie for alt det er verdt.

Robin van Persie har kun ett år igjen av sin kontrakt med Arsenal, og ryktene har for lengst begynt å svirre om hvor nederlenderens neste stoppested blir.

Manchester City ryktes å være en av storfavorittene og vil prøve å lokke toppscoreren til Etihad Stadium ved å tilby han nærmere to millioner kroner i uken.

Til tross for spekulasjonene og at van Persie til nå har nektet å forlenge avtalen med Arsenal, forblir manager Arsene Wenger håpefull.

- Har alltid vært der for ham
- Vi ønsker å beholde Robin van Persie for alt det er verdt, fordi vi er avhengig av ham offensivt, sier Wenger ifølge Sky Sports.

- Jeg har alltid vært der for ham i tøffe tider, og jeg håper han vil avslutte karrieren sin i Arsenal, sier Wenger.

Arsenal har allerede forsterket laget før neste sesong, etter at de har hentet inn Lukas Podolski og Olivier Giroud.

Har tro på landsmannen
Franske Giroud scoret 21 mål på 36 ligakamer for den franske serievinneren Montpellier forrige sesong, og Wenger har tro på at landsmannen vil gjøre sakene sine like bra i den engelske ligaen.

- Jeg har kjent Olivier Giroud en stund. Første gang jeg så ham, synes jeg at han hadde noe intelligent og farlig ved seg. Jeg har alltid ment at han kan score mål og hjelpe sine lagkamerater, sier Wenger.

- Vårt spill er basert på samarbeid mellom spillerne i den offensive delen, og han kommer til å tilpasse seg det lett, forteller Wenger.

Arsenal serieåpner mot Sunderland hjemme på Emirates 18. august.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus