Nettavisen.no

Tips oss 468 30 050
Foto: Sascha Schuermann / AP

Skal lede Nordtveits klubb videre

Borussia Mönchengladbachs suksesstrener fortsetter til 2015.

Borussia Mönchengladbach-trener Lucien Favre forlenget onsdag kontrakten med bundesligaklubben fram til 2015.

54-åringen har hatt stor suksess med Håvard Nordtveits lag siden han tok over i februar i fjor. Først reddet sveitseren klubben fra nedrykk, for så å lede Gladbach til en imponerende fjerdeplass sesongen etter. Laget skal dermed ut i mesterligakvalifisering i sommer.

Det er derfor ikke så rart at Mönchengladbach ønsket Favre på en lengre kontrakt. Den opprinnelige avtalen varte fram til neste sommer.

- Jeg er glad for å ha forlenget kontrakten med klubben, og ser fram til noen herlige oppgaver vi har foran oss, sier Favre.

- Lucien Favre er den perfekte trener for Borussia, og vi er glade for at han fortsetter med oss, sier sportsdirektør Max Ebert.

Under Favres tid i Mönchengladbach har Nordtveit fått en fast brikke på laget. (©NTB)

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker fullt navn fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å være anonym, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntakstilfeller vil vi publisere slike anonyme innlegg etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull!
Gunnar Stavrum, sjefredaktør