Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Sascha Schuermann / AP

Skal lede Nordtveits klubb videre

Promotion med annonselenker

Verktøyet som imponerer damene

Oddsen med annonselenker

- Vágner Love leder Corinthians til seier

Borussia Mönchengladbachs suksesstrener fortsetter til 2015.

Borussia Mönchengladbach-trener Lucien Favre forlenget onsdag kontrakten med bundesligaklubben fram til 2015.

54-åringen har hatt stor suksess med Håvard Nordtveits lag siden han tok over i februar i fjor. Først reddet sveitseren klubben fra nedrykk, for så å lede Gladbach til en imponerende fjerdeplass sesongen etter. Laget skal dermed ut i mesterligakvalifisering i sommer.

Det er derfor ikke så rart at Mönchengladbach ønsket Favre på en lengre kontrakt. Den opprinnelige avtalen varte fram til neste sommer.

- Jeg er glad for å ha forlenget kontrakten med klubben, og ser fram til noen herlige oppgaver vi har foran oss, sier Favre.

- Lucien Favre er den perfekte trener for Borussia, og vi er glade for at han fortsetter med oss, sier sportsdirektør Max Ebert.

Under Favres tid i Mönchengladbach har Nordtveit fått en fast brikke på laget. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus