Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: David Moir (Reuters)

Han er klar for Everton

Shopping med annonselenker

Hoka tar fjellstøvler til et helt nytt nivå

Oddsen med annonselenker

Spania kan bli sjokkert på ny

Premier League-klubben styrker angrepsrekka.

Den tidligere Glasgow Rangers-spissen Steven Naismith er klar for Everton. Det bekrefter klubben onsdag.

Spilleren kommer gratis, og kun formaliteter gjenstår før penn møter papir, skriver Liverpool-klubben.

Naismith har 15 landskamper for Skottland, og slutter seg til Everton-troppen så fort som mulig. Manager David Moyes er fornøyd.

- Det er fantastisk at Steven ønsker å spille for oss. Han blir en glimrende tilvekst i troppen, og nå håper vi å få ham spilleklar til ligastart, sier skotten.

- Han er en etablert landslagsspiller som kan spille i en rekke posisjoner. Det er en egenskap vi ønsker at våre spillere skal ha, sier Everton-manageren.

Naismith har spilt for Rangers siden 2007, men på grunn av den økonomiske krisen i klubben kunne han nå dra til Everton gratis.

- Det er en ære å bli Everton-spiller. Det er en klubb med lang og viktig historie. Jeg ser fram imot å få spille med en gruppe talentfulle spillere, sier Naismith.

- Jeg ser også fram imot å jobbe med David Moyes og staben hans. Jeg ønsker å tilbakebetale den tilliten de har vist meg, sier angrepsspilleren.

Everton møter Manchester United hjemme på Goodison Park i første serierunde. Kampen spilles lørdag 18. august.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus