Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Pa Photots/Scanpix

Gylfi Sigurdsson har signert

Reisetips med annonselenker

Dette er Norges råeste skihoteller

Oddsen med annonselenker

Norge kan stå for et mirakel

Islendingen bekreftet klar for Premier League-klubb.

Islandske Gylfi Sigurdsson er klar for Tottenham. Det bekrefter londonklubben på sin nettside onsdag ettermiddag.

Det har lenge blitt spekulert i at den tidligere Hoffenheim-spilleren ville gå til Tottenham, og nå er det altså bekreftet.

Sigurdsson var på lån i Swansea sist sesong og gjorde sine saker svært bra. På 19 kamper scoret han syv ganger for waliserne.

Danket ut Liverpool
Det var en stund ventet at Sigurdsson ville velge Liverpool og deres nye manager Brendan Rodgers, siden de to hadde jobbet sammen i både Reading og Swansea.

Ifølge rapporter fra England skal imidlertid ikke de røde fra Merseyside ha vært villige til å innfri islendingens høye lønnskrav, noe Tottenham på sin side var.

Tottenham opplyser verken om kontraktlengde eller overgangssum på sine nettsider, men det har tidligere blitt skrevet at klubben må ut med rundt 10 millioner euro.

Sigurdsson fikk sitt store gjennombrudd i engelske Reading, der han scoret imponerende 23 mål på 51 kamper fra sin midtbaneposisjon. I 2010 ble han årets spiller i klubben.

Turen gikk deretter videre til tyske Hoffenheim i Bundesliga, men islendingen fikk det ikke like bra til der, og i vinter returnerte han altså til engelsk fotball.

Swansea annonserte tidligere i sommer at de hadde en avtale om å kjøpe Sigurdsson i sommer, men etter at Rodgers forsvant til Liverpool kollapset den avtalen.

Villas-Boas på plass
Rodgers og Liverpool kastet seg fort etter spilleren, men det ble raskt klart at Tottenham ville dra det lengste strået i kampen om midtbanespilleren.

Annonseringen av Sigurdsson-avtalen kommer like i etterkant av at Tottenham utpekte André Villas-Boas som ny manager i klubben.

Avisene i England har de siste dagene vært spekkfulle av rykter om spillere den nye sjefen ønsker å hente inn, og at han skal få store penger til sin disposisjon.

Folk som Loic Remy, Joao Moutinho, Jan Vertonghen og brassen Oscar er blant dem som blir nevnt. Det går også rykter om at Luka Modric er på vei ut porten på White Hart Lane.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus