Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: JAMIE SQUIRE (Afp)

Fiasko for Woods og Mickelson

Promotion med annonselenker

Nå er den nye Google Chromecast her!

Oddsen med annonselenker

Djurgården har tatt kvelden

Første gang på 19 år at de to tidligere verdensenerne ikke klarte cuten i samme turnering.

White Sulphur Springs, West Virginia (NTB-Reuters): Begge forsvant etter to runder av The Greenbrier Classic i Virginia fredag.

Woods havnet på par, mens Mickelson havet to over par. De har henholdsvis et og tre slag unna den forventede cuten.

Det er første gangen de to golfstorhetene har sagt takket for seg i en og samme turnering som profesjonelle. Sist gang de to røk ut samme turnering var i 1993, men da hadde Woods amatørstatus.

- Jeg fikk det ikke til. Jeg følte jeg slo gode driver, men hadde ikke helt følelsen av distansen. Ballen bare fortsatte og fortsatte. Jeg fikk ikke ballen nærme pinnen nesten uansett hva jeg gjorde, sa en frustrert Woods etter at fiaskoen var et faktum.

Det er niende gang Woods ikke har klart cuten i sin profesjonelle karriere, men for andre gang denne sesongen. Woods gikk forbi legenden Jack Nicklaus da han vant sin 74. PGA-turnering i forrige helg. Med det ble han nest best i antall serie på PGA-touren. Sam Snead topper med 82.

Man fikk ikke spilt ferdig annen dag i Virginia på grunn av mørket og da ledet Webb Simpson ledet med ett slag. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus