Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: AFP/Scanpix

La ut nakenbilde av kona på nettet

Promotion med annonselenker

Dronen for proffe flygere

Oddsen med annonselenker

Shamrock Rovers ryster serielederen

Det spredde seg selvfølgelig som ild i tørt gress.

Den tidligere spanske landslagskeeperen Santiago Canizares har i løpet av det siste døgnet blitt en av de mest omtalte på internett.

42-åringen, som la hanskene på hylla i 2008, kom nemlig i skade for å legge ut en nakenbilde av kona Mayte Garcia på nettsamfunnet Twitter.

Canizares var selvfølgelig rask med å slette bildet igjen, men når man har 170.000 følgere så trenger ikke bildet å ligge lenge ute før det blir delt av mange.

Bildet av Mayte Garcia kan du se her

Trendet på Twitter
Dermed ble det ikke like lett for den tidligere keeperen å slette alle spor. Navnet til spanjolen ble også en trend på Twitter i løpet av lørdag kveld.

Både bildet og saken ble i tillegg fanget opp av en rekke ulike nettaviser og blogger. Canizares har kanskje slettet bildet, men hvem som helst kan nå søke det opp.

Bildet av kona er tatt på badet, og viser henne i dusjen uten en tråd. Canizares prøvde i etterkant å skylde det hele på parets barn, men det spørs om det ikke var Canizares selv som måtte stå skolerett da kona oppdaget hva som hadde skjedd.

Dette er imidlertid ikke første gangen Canizares har gjort flaue ting. 42-åringen gikk nemlig glipp av VM i 2002 etter ha mistet en flaske after shave på foten.

KONKURRANSE: Vinn billetter til OL i London

Lang karriere
Som keeper hadde Canzares en lang og suksessfull karriere. I perioden 1998 til 2008 var han en sikker sisteskanse for Valencia.

Han har også vært i klubber som Real Madrid, Elche, Celta Vigo og Merida. Han fikk med seg 46 landskamper for Spania.

Nå for tiden jobber Canizares som fotballekspert i spansk Canal Plus.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus