Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Boris Horvat (AFP/Scanpix)

Deschamps overtar Frankrike

Shopping med annonselenker

Disse retrodraktene gir garantert ståpels

Oddsen med annonselenker

Slik ser du landskampene på TV

Laurent Blancs erstatter er klar.

Paris (NTB-DPA-AFP): Didier Deschamps blir ny fransk landslagssjef i fotball, bekreftet Frankrikes Fotballforbund søndag.

Han erstatter dermed Laurent Blanc som ga seg etter sommerens EM-sluttspill.

Ifølge avisene L'Equipe og Le Parisien får den tidligere storspilleren en toårig kontrakt fram mot Brasil-VM i 2014. Med suksess der ligger alt til rette for at Deschamps trener Frankrike på hjemmebane under fotball-EM i 2016.

Deschamps kommer fra trenerjobb i Marseille. Som spiller ble han både verdens- og europamester med Frankrike. Han huskes også for mange år i blant annet Juventus og Chelsea. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus