Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: (AP Photo/Tim Hales)

Terry erklærte seg ikke skyldig

Shopping med annonselenker

Disse retrodraktene gir garantert ståpels

Oddsen med annonselenker

Slik ser du landskampene på TV

Mandag måtte rasismeanklagede John Terry møte i retten.

Mandag startet rettsaken mot Chelsea-kaptein John Terry.

Chelsea-stopperen er anklaget for rasisme, etter at han skal ha kommet med rasistiske tilrop mot Queens Park Rangers-spiller, Anton Ferdinand, da Chelsea og QPR møttes på Loftus Road 23. october i fjor.

Terry erklærte seg ikke skyldig i retten mandag.

Hvis 31-åringen blir funnet skyldig risikerer han en bot på 2.500 pund, skriver BBC. Men Chelsea-kapteinen er nok mere spent på reaksjonen fra FA om han blir dømt. FA har allerede tatt fra han kapteinsbindet på landslaget på grunn av de påståtte rasistiske bemerkningene, og vil trolig straffe Terry ytterligere om han blir funnet skyldig.

- Jeg er skuffet over tiltalen og vil gjøre alt i min makt for å renvaske meg. Jeg har aldri kommet med rasistiske bemerkninger mot noen, sa Terry ifølge Sky Sports, da tiltalen ble kjent.

Terry var allerede i november i avhør hos politiet, men rettsaken har blitt utsatt til juli fordi vitner ikke har hatt mulighet til å møte i retten før fotball-EM var ferdig.

Det er ventet at rettssaken vil vare i fem dager.

Vinnbilletter til 100m-finalen i OL. Opplev OL på nært hold. Du får også hotellopphold.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus