Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: facebook/VIP Room

Balotelli fikk sexy massasje i St. Tropez

Promotion med annonselenker

Verktøyet som imponerer damene

Oddsen med annonselenker

Børsen gikk ned 7 % i August. Nettavisens oddstips ga 11 % i gevinst

Slik takler Mario Balotelli EM-nederlaget.

Italia overrasket mange da de klarte å ta seg helt til finalen i årets fotball-EM. I finalen ble de derimot noen numre for små da de tapte hele 4-0 mot Spania.

En av de som var mest skuffet etter finaletapet var Manchester City-spiss Mario Balotelli. City-spissen var til tider svært imponerende i mesterskapet, men i finalen var han nærmest usynlig da Spania hadde full kontroll og vant sitt andre europamesterskap på rad.

Det ser heller ikke ut til å ha hjulpet stort at spissens ekskjæreste, modellen Raffaella Fico, nylig gikk ut å annonserte at hun ventet Balotellis barn.

Balotelli har i ettertid nektet at han er far til barnet, og skal ha krevd å ta farskapstest.

Nå ser det i midlertidig ut som om italieneren har funnet tilbake humøret. Søndag ble han avbildet da han koste seg med champagne og vannpipe på en av St. Tropez hotteste nattklubbers, skriver The Sun.

Balotelli mottok også en massasje av en ukjent blondine under festen.

Det er uvisst hva City-manager Roberto Mancini tenker om hvordan spissen hans tilbringer ferien, men Mancini må etter hvert ha blitt vant til Balotellis festliv, ettersom det ikke er første gang spissen er blitt avbildet i de sene nattetimer.

Manchester City møter Southampton i serieåpningen 18. August.

Vinnbilletter til 100m-finalen i OL. Opplev OL på nært hold. Du får også hotellopphold.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus