Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: AP Photo/Sergei Chuzavkov

- Snart klar for Liverpool

Promotion med annonselenker

Verdens første iPhone-synkroniserte treningssykkel!

Oddsen med annonselenker

England skyter ut av startblokkene

Denne spissen ser ut til å bli Brendan Rodgers første signering.

Den italienske Roma-spissen Fabio Borini blir etter all sannsynlighet Brendan Rodgers første signering som Liverpool-manager, melder BBC mandag kveld.

Den 21 år gamle angrepsspilleren er velkjent for Rodgers, og de to har arbeidet sammen i både Swansea og på Chelseas ungdomsakademi.

BBC skriver at det fortsatt er samtaler mellom Roma og Liverpool, og at en avtale ikke er klar riktig ennå. Det ventes likevel at Borini blir Liverpool-spiller for rundt åtte millioner pund.

Mandag uttalte Rodgers samtidig at de nærmet seg en «spennende signering», og trolig snakket han om nettopp Borini.

- Vi håper å fullføre avtalen denne uken, og det er spennende for klubben. Han blir strålende, det er jeg sikker på, og supporterne vil elske ham, sa Rodgers.

Rodgers lot seg imponere av Borini under Swansea-tiden, da han scoret seks mål på ni kamper i Championship i 2011/2012-sesongen, på utlån fra Chelsea.

KONKURRANSE: Vinn billetter til OL i London

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus