Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Kallestad, Gorm (SCANPIX)

- Jo, visst var kampen fikset

Promotion med annonselenker

Verdens første iPhone-synkroniserte treningssykkel!

Oddsen med annonselenker

Jimmie banker til

Gamblerne tror politiet får vansker med å bevise kampfiksing.

Flere personer i gamblermiljøet visste at kampen mellom Østsiden og Follo var fikset. – Vi vant en pen, liten sum, sier de til Dagbladet.

Til sammen skal det ha blitt spilt for 120.000 kroner i den aktuelle kombinasjonen, noe som vil ha gitt 570.000 kroner i netto gevinst.

Dagbladet har vært i kontakt med flere personer som har spilt på blant annet langoddsen og satset på hjemmeseier til både Frigg og Østiden i møte med henholdsvis Asker og Follo.

Gamblerne viser fram spillkvitteringer fra Norsk Tipping som bevis.

- Det sier seg selv at informasjonen vi fikk før kampstart var til å stole på, sier gamblerne, som ønsker å være anonyme.

Insiderne i spillmiljøet hevder at det var folk i klubbmiljøet som delte informasjonen om at Follo kom til å tape mot Østsiden, men vil ikke si om det var en av fotballspillerne som varslet om det planlagte jukset.

- Vi vil ikke ødelegge livet til noen, men det er greit å få fram at det også jukses i norsk fotball, sier de videre.

Personene, som har vunnet på kombinasjonen Østsiden- og Frigg-seier, tror det blir en krevende jobb for politiet å dokumentere kampfiksing.

Foreløpig er én Follo-spiller siktet i saken. Han ble løslatt i går ettersom politiet mener det ikke er fare for bevisforspillelse.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus