Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Peter Byrne / Pa Photos / NTB scanpix

Fredagens Premier League-rykter

Shopping med annonselenker

Topp 10 høstjakker for herre akkurat nå

Oddsen med annonselenker

Skader og karantener i Tippeligaen

Fulham vil gjøre byttehandel med Liverpool.

Joey Barton fikk 12 kampers karantene, ble fratatt kapteinsbindet, bøtelagt i seks uker og fikk ikke være med på QPRs oppkjøring i Asia for sin oppførsel i møte med Manchester City forrige sesong. Nå vil klubben låne ut Barton til en Championship-klubb ettersom han uansett vil gå glipp av de første 12 kampene i Premier League. Blackburn er favoritt til å sikre seg hissigproppen.
(Daily Mail)

Fulham er interessert i å hente Andy Carroll til Craven Cottage og vil friste Liverpool med 9 millioner pund pluss Clint Dempsey. London-klubben sikret seg nylig Hugo Rodallega og ser på Carroll som en passende spissmakker.
(The Guardian)

Fabio Borinis ankomst på Anfield gjør at Craig Bellamys framtid synes usikker. Liverpool skal være villig til å la waliseren gå og Queens Park Rangers og Cardiff skal være interessert i den OL-klare angriperen.
(The Times)

Tottenham er interessert i å sikre seg Adrian Lopez fra Atlético Madrid. Angriperen har blitt koblet til Arsenal, men nå ser Spurs ut til å sitte i førersetet. Klubben skal være villig til å betale utkjøpsklausulen på 15 millioner pund og betale mer en tre ganger mer i lønn enn han tjener i dag.
(Talksport)

Det er også kjent at Andre Villas-Boas ønsker å sikre seg Joao Moutinho, muligens som en erstatter for Luka Modric. Portosjefen Vitor Pereira insisterer på at Spurs i så fall må ut med 31,5 millioner pund.
(London Evening Standard)

Kolo Touré er ønsket av Bursaspor. Den tyrkiske klubben skal være villig til å legge 6 millioner pund på bordet for midtstopperen, som ble hentet fra Arsenal i 2009.
(Daily Mirror)

Southampton er også ute etter å forsterke laget etter returen til Premier League. Nigel Adkins har nå lagt seg etter stortalentet Nathaniel Clyne. Southampton-sjefen håper at høyrebacken er klar for klubben før måneden er omme.
(Daily Mail)

Rennes midtbanespiller Tonga Doumbia har fortalt franske medier at han vil til West Bromwich Albion. Han uttaler at WBA er mindre glamorøst enn Arsenal, men at han helt klart kan utvikle seg videre i Premier League.
(Express & Star)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus