Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Scott Heavey / Getty Images

Defoe på vei bort fra Tottenham

Promotion med annonselenker

Verktøyet som imponerer damene

Oddsen med annonselenker

TV-reporter til målløs Søderlund: - Er det futt i disse ennå?

Spurs vil ha 8 millioner pund for spissen, som ikke passer inn i André Villas-Boas planer.

Jermain Defoe er tilgjengelig for overføring og er på utkikk etter en ny klubb, til tross for at han er Tottenhams eneste anerkjente spiss. Etter å ha fått liten spillertid i forrige sesong skal Defoe, ifølge Goal.com, være opptatt av å få spille regelmessig førstelagsfotball i den kommende sesongen.

Den nye Tottenham-manageren André Villas-Boas tror ikke at 29-åringen passer inn i hans planer og ønsker å selge spissen i løpet av sommeren.

Defoe har fått en prislapp på 8 millioner pund og QPR og Reading er blant de klubbene som har uttrykt sin interesse. Med 8 millioner pund planlegger Tottenham å signere tre nye spisser før sesongstart.

Spurs har ennå ikke mottatt en formell tilnærming til Defoe, men er klar over interessen fra Premier League-klubber. Tottenham er klar til å innlede forhandlinger og QPR-sjef Mark Hughes skal være spesielt ivrig på å få litt ildkraft til troppen sin.

Defoe spilte 25 kamper i forrige sesong, hvorav 14 ble gjort som innbytter. Villas-Boas, som hans forgjenger Harry Redknapp, antas å mene at Defoe kan være en nyttig troppspiller, men ser ikke han som klubbens første- eller andrevalg-spiss.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus