RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scott Heavey / Getty Images

Defoe på vei bort fra Tottenham

Sist oppdatert:
Spurs vil ha 8 millioner pund for spissen, som ikke passer inn i André Villas-Boas planer.

Jermain Defoe er tilgjengelig for overføring og er på utkikk etter en ny klubb, til tross for at han er Tottenhams eneste anerkjente spiss. Etter å ha fått liten spillertid i forrige sesong skal Defoe, ifølge Goal.com, være opptatt av å få spille regelmessig førstelagsfotball i den kommende sesongen.

Den nye Tottenham-manageren André Villas-Boas tror ikke at 29-åringen passer inn i hans planer og ønsker å selge spissen i løpet av sommeren.

Defoe har fått en prislapp på 8 millioner pund og QPR og Reading er blant de klubbene som har uttrykt sin interesse. Med 8 millioner pund planlegger Tottenham å signere tre nye spisser før sesongstart.

Spurs har ennå ikke mottatt en formell tilnærming til Defoe, men er klar over interessen fra Premier League-klubber. Tottenham er klar til å innlede forhandlinger og QPR-sjef Mark Hughes skal være spesielt ivrig på å få litt ildkraft til troppen sin.

Defoe spilte 25 kamper i forrige sesong, hvorav 14 ble gjort som innbytter. Villas-Boas, som hans forgjenger Harry Redknapp, antas å mene at Defoe kan være en nyttig troppspiller, men ser ikke han som klubbens første- eller andrevalg-spiss.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere