Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Ned Alley/NTB scanpix

Hopp: 2.-plass på Jacobsen

Reisetips med annonselenker

Dette er Norges råeste skihoteller

Oddsen med annonselenker

Norge kan stå for et mirakel

Et godt førstehopp hjalp Anders Jacobsen til 2.-plass i lørdagens kontinentalrenn i hopp i den kommende OL-byen Sotsji.

Jacobsen strakte seg til 138,5 meter i sitt første hopp, og det var konkurransens lengste. I sitt andre hopp oppnådde han 130 meter. Comebackhopperen fikk 227,1 poeng og ble slått med tre poeng av vinneren Jan Matura fra Polen. Han hoppet 137- og 133 meter.

Andersen Jacobsen har vist stabilt god form siden han kom tilbake i konkurransemiljøet etter et års pause. Fortsetter han slik drøyer det nok ikke lenge før han er inne på landslaget igjen.

Tomasz Naglic ble nummer tre i den russiske byen som skal arrangere vinter-OL i 2014.

Øvrige norske plasseringer: 17) Ole Marius Ingvaldsen, 26) Vegard Swensen, 40) Kenneth Gangnes, 44) Atle Pedersen Rønsen og 47) Johan Martin Brand.

De norske landslagshopperne var ikke med i Sotsji. Konkurransen var ikke av den aller skarpeste, men en så god hopper som sveitseren Simon Amman endte på 10.-plass. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus