Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Alban Shipshani (t.v.), Pape Formose Mendy, Drin Shala og Saif Haydar
Alban Shipshani (t.v.), Pape Formose Mendy, Drin Shala og Saif Haydar Foto: DIGITALSPORT/FREDRIKSSTAD BLAD/Privat - med tillatelse

Disse er siktet i kampfiksingssaken

Promotion med annonselenker

Bruker du Runkeeper? Da vil du digge dette!

Oddsen med annonselenker

Her gjemmer de vekk enkelte spillere: - De er en egen rase

Follo-spillerne Saif Haydar (24), Pape Formose Mendy (23) og Drin Shala (22), samt Asker-spiller Alban Shipshani (24) er siktet for heleri i den såkalte kampfiksingssaken.

Det er VG som offentliggjorde navnene lørdag.

Nettavisen har vært i kontakt med de siktede flere ganger, men ingen vil kommentere saken.

Får kampnekt
De fire spillerne vil ikke ha mulighet til å delta i kamper så lenge de er siktet. Det kom frem på en pressekonferanse med klubblederne fredag ettermiddag.

- La det være helt klart at de siktede spillerne ikke er aktuelle for kamper. Vi har kamp på mandag, ingen av dem spiller den, sa Follo-leder Ole Bjørn Fausa på pressekonferansen.

Asker-leder Arne Knoph velger samme løsning.

- Den siktede vil ikke være aktuell til å spille kamper, så lenge han er mistenkt, sier han.

Langt til tiltale
Politiet påpeker overfor VG at de fire spillerne foreløpig bare er siktet, noe som innebærer at det er skjellig grunn til mistanke. Det er langt derfra til det tas ut tiltale, understreker politiadvokat Ragnvald Brekke ved Oslo politidistrikts finans- og miljøseksjon.

Ingen av de siktede erkjenner straffeskyld, og alle er løslatt. Ingen av de siktede har heller ikke bedt om advokat.

Det er kampene mellom Frigg og Asker (7-1) og Østsiden og Follo (4-3) som er under mistanke. I disse kampene spilte Askers Alban Shipshani 45 minutter og ble byttet ut til pause.

Spilte lenge
Follos Drin Shala (keeper) spilte hele kampen, Pape Formose Mendy ble byttet ut da Follo ledet 1-3, mens Saif Haydar ble byttet ut da det sto 4-3 til Østsiden og tre minutter gjensto i kampen.

PS: Nettavisen har flere ganger forsøkt å få de siktede i tale, uten å lykkes.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus