Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Paol Bruno

Roma nær en Borini-erstatter

Promotion med annonselenker

Verktøyet som imponerer damene

Oddsen med annonselenker

I kveld er ett poeng perfekt

Det italienske fotballaget er på fremmarsj i sin streben etter Siena-spissen.

Fredag ble det klart en overgang for Fabio Borini til Liverpool for 13,5 millioner euro. Nå har Roma funnet en erstatter og er villig til å betale 12 millioner pund for Mattia Destro, ifølge Goal.com.

21-åringen er ønsket av en rekke Serie A-klubber, men Roma skal ha trukket det lengste strået. Destro nærmer seg angivelig en overgang til Stadio Olimpico, som en erstatter for Borini.

Genoa, deleier av Destro, og sportslig leder Walter Sabatini er satt til å møte hans agent Renzo Contratto senere lørdag for å starte forhandlinger.

Destro scoret 12 mål i Serie A for Siena sist sesong. Han ønskes også av Juventus og Inter, og AC Milan ser han som en potensiell erstatter for PSG-bundet Zlatan Ibrahimovic.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus