Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: FIA

Kartleser omkom i Rally Bohemia

Shopping med annonselenker

Disse retrodraktene gir garantert ståpels

Oddsen med annonselenker

Slik ser du landskampene på TV

Ny ulykke i samme rally som Mads Østberg skadet seg i.

Kartleser Bohuslav Ceplecha omkom lørdag i Rally Bohemia. Det var i samme rally som nordmannen Mads Østberg krasjet og skadet seg fredag.

Østberg havnet på sykehus med en skiveutglidning i ryggen. Så heldig var ikke Ceplecha. Det er under én måned siden en annen kartleser omkom i et rally.

Rallyet ble umiddelbart avlyst etter ulykken. Alle forsøk på å redde livet til 35-åringen mislyktes.

Ulykken skjedde under lørdagens tredje fartsprøve. Ceplecha satt i en bil sammen med føreren Martin Semerad. Han overlevde krasjen i bilen av typen Mitsubishi Lancer XI.

Østberg visste godt hvem den forulykkede var. Miljøet er lite og «alle kjenner alle».

- Jeg kjenner teamet og jeg kjenner sjåføren, og jeg visste godt hvem han var. Vi har jo kjørt sammen flere ganger, og vi vet jo hvem alle er, sa Østberg til NRK. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus