Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Bislett Games 2012
Bislett Games 2012 Foto: Cornelius Poppe/Scanpix

Ingen finale for Okparaebo

Promotion med annonselenker

Verktøyet som imponerer damene

Oddsen med annonselenker

Potensiell målfest i cupen

Ezinne Okparaebo løp på det jevne i London.

Ezinne Okparaebo løp 100 meteren på det jevne i Diamond League-stevnet i London lørdag. Hun ble slått ut i forsøket med 11,27 sekunder.

Det var jamaicanske Shelly-Ann Fraser-Pryce som vant forsøket til Okparaebo med 10,93 sekunder, og den norske jenta var fem hundredeler fra å kvalifisere seg for finalen.

Der var det nigerianske Blessing Okagbare som gikk til topps med 11,01 sekunder foran amerikanske Carmelita Jeter, som fikk 11,03. De fem beste i finalen løp bedre enn det Okparaebo klarte i forsøket.

Ezinne Okparaebo, som klarte den bitre fjerdeplassen i EM i Helsingfors, har valgt å legge OL-forberedelsene sine til Salzburg i Østerrike.

Hun har satt norsk rekord tidligere i år på både 100 og 200 meter. I OL satser hun kun på 100 meteren, og der er hennes bestenotering 11,16 sekunder. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus