Nettavisen.no

Kontakt oss 468 30 050
Foto: gettyimages

Tirsdagens Premier League-rykter

Promotion med annonselenker

Allergi-hjelp i pollensesongen

Oddsen med annonselenker

Duket for jevn gullduell

Hva skjer med Robin van Persie?

Her er overgangsryktene vi fant tirsdag.

Real Madrid nærmer seg Luka Modric. Hvert fall hvis man skal tro venner av Real-president Florentino Perez. De hevder nemlig at Perez avslørte at Modric var svært nære en overgang, da han drakk kaffe med dem, skriver The Guardian. Så får vi se om det er nok til at Barcelona setter kaffen i halsen.

Chelsea skal være i ferd med å avslutte forhandlingene om Internacional-stjernen Oscar. Partene er så godt som enige om en pris, melder Sky Sports.

Arsene Wenger og Arsenal har allerede handlet spillere som Lukas Podolski og Olivier Giroud før den kommende sesongen, men gir seg neppe med det. Nå kan Corinthians-spiller Paulinho bli neste mann inn portene på Emirates. 23-åringen er midtbanespiller, og prislappen ligger på ni millioner pund, melder anerkjente The Times. Paulinho har én landskamp for Brasil.

Manchester City skal samtidig være den eneste klubben som er villig til å betale de enorme lønnskravene til Robin van Persie, samt den høye prisen Arsenal krever for ham, melder The Guardian. 28-åringen har igjen ett år av kontrakten, og har varslet at den ikke vil bli fornyet.

West Ham kan bli neste stopp for Manchester United-spiss Dimitar Berbatov. Bulgareren har luftet sin frustrasjon over manglende tillit på Old Trafford, og kommer trolig til å forlate United før sesongen setter i gang. West ham skal nå ha lagt inn et bud på angrepsspilleren, melder The Mirror.

Manchester United sies å jakte Lucas Moura, men signaturen kom neppe nærmere av at Sao Paulo nå krever 34 millioner pund for å slippe ham til England, melder Daily Mail.

Liverpool-spiss Andy Carroll skal ha bedt representanene sine om å sikre at en overgang til Newcastle går i orden. Dette ifølge Newcastle Chronicle.

Men Liverpool ønsker 20 millioner pund for Carroll, noe Newcastle ikke er villige til å gi.

Sheffield Wednesday kan bli Joey Bartons neste arbeidsgiver, skal man tro Daily Mail. Barton har havnet i unåde hos QPR-ledelsen, etter gjentatte uheldige hendelser. Det går sikkert smertefritt i Sheffield Wednesday ...

Så over til et par rykter om spisser på free transfer:

Lille og Marseille skal nå kjempe om Louis Sahas signatur.

Michael Owen varlset på Twitter mandag kveld at han nærmer seg en ny klubb. Som Owen skriver: Jeg har mange tilbud, og ønsker å velge rett.

Det var alt for i dag, ha en flott dag videre!

Spent på hva som skjer i din favorittklubb i sommer? Nå kan du få Nettavisens Premier League-rykter på sms: Send PLRYKTER til 2242

(Tjenesten koster 2,- kroner pr. melding - én melding hver dag, og du får instruksjoner om hvordan du avslutter abonnementet i den første meldingen).

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus