Nettavisen.no

Kontakt oss 468 30 050
Foto: Afp

- Atleter er besatt av sex

Promotion med annonselenker

Allergi-hjelp i pollensesongen

Oddsen med annonselenker

Moldes «sjokkerende» gulloppskrift

Har du hørt om The Secret Olympics?

Hope Solo er keeper for USAs kvinnelandslag i fotball og i likhet med Suzann Pettersen, har 30-åringen latt seg fotografere til årets utgave av ESPNs Body Issue.

Til samme magasin forteller hun noen oppsiktsvekkende historier om hva som egentlig rører seg blant deltakerne i OL-leiren.

Nylig ga en anonym britisk idrettsutøver boka «The Secret Olympics» som handler om hvordan OL-deltakerne boltrer seg i dop, alkohol og sex under lekene.

Solo går langt i å bekrefte noen av historiene fra boka.

- Jeg har sett folk ha sex ute i det fri på gresset, mellom bygninger. Folk går virkelig inn for det, sier hun til ESPN.

Hun mener noe av grunnen til atletenes krumspring kan simpelthen være det at idrettsfolk er ekstreme i alt de foretar seg.

- Atleter er ekstremister. Når de trener, er det med fullt fokus. Når de går ut og tar en drink, er det 20 drinker. OL er en «en-gang-i-livet-opplevelse» og det er noe du vil ha minner fra. Om det så er sex, fester, eller prestasjonene på banen, sier Solo.

Svømmeren Ryan Lochte hevder i samme magasin at 70-75 prosent av deltakerne i OL dyrker sex under lekene.

25. juli kan du se Hope Solo og resten av det amerikanske laget starte sitt forsvar av OL-gullet fra 2008 når Frankrike er motstander i Glasgow.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus