Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Afp

- Atleter er besatt av sex

Promotion med annonselenker

David Gandy: 5 ting alle menn må ha i skapet

Oddsen med annonselenker

Revitaliserte Stuttgart kan slå Dortmund

Har du hørt om The Secret Olympics?

Hope Solo er keeper for USAs kvinnelandslag i fotball og i likhet med Suzann Pettersen, har 30-åringen latt seg fotografere til årets utgave av ESPNs Body Issue.

Til samme magasin forteller hun noen oppsiktsvekkende historier om hva som egentlig rører seg blant deltakerne i OL-leiren.

Nylig ga en anonym britisk idrettsutøver boka «The Secret Olympics» som handler om hvordan OL-deltakerne boltrer seg i dop, alkohol og sex under lekene.

Solo går langt i å bekrefte noen av historiene fra boka.

- Jeg har sett folk ha sex ute i det fri på gresset, mellom bygninger. Folk går virkelig inn for det, sier hun til ESPN.

Hun mener noe av grunnen til atletenes krumspring kan simpelthen være det at idrettsfolk er ekstreme i alt de foretar seg.

- Atleter er ekstremister. Når de trener, er det med fullt fokus. Når de går ut og tar en drink, er det 20 drinker. OL er en «en-gang-i-livet-opplevelse» og det er noe du vil ha minner fra. Om det så er sex, fester, eller prestasjonene på banen, sier Solo.

Svømmeren Ryan Lochte hevder i samme magasin at 70-75 prosent av deltakerne i OL dyrker sex under lekene.

25. juli kan du se Hope Solo og resten av det amerikanske laget starte sitt forsvar av OL-gullet fra 2008 når Frankrike er motstander i Glasgow.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

comments powered by Disqus