Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Scanpix/Afp

- Krever ikke Champions League-spill

Promotion med annonselenker

Verdens første iPhone-synkroniserte treningssykkel!

Oddsen med annonselenker

Teddy Sheringham snur skuta

Liverpool-eier innser at Brendan Rodgers må få orden på laget før de kan drømme om mesterligaspill.

Liverpool-eier John Henry har mindre forventinger foran årets Premier League-sesong enn det han hadde da Kenny Dalglish var manager for klubben i fjor.

Merseyside-klubben endte på en skuffende åttendeplass i fjorårets sesong, noe som førte til at Kenny Dalglish ikke fikk fortsette som manager for klubben. I stedet ansatte de amerikanske eierne tidligere Swansea-manager Brendan Rodgers.

- Legger ikke noe press på Brendan
Ifølge Henry stiller ikke han ikke like strenge krav til lagets ligaplassering den kommende sesongen, slik han gjorde med Dalglish, skriver The Guardian.

- Vi kommer ikke til å legge noe press på Brendan, med å si at han må klare å kvalifisere seg til Champions League denne sesongen. Selvfølgelig ønsker vi å spille i Champions League, men det gjør alle lag i Premier League, sier Henry til The Guardian.

- I fjor trodde jeg at det var realistisk, men vi var langt unna. Så akkurat nå må vi forsøke å få orden på laget – det bør være et mål, forteller Henry.

Amerikanerene har lært
Rodgers er den tredje manageren i klubben siden eierne, FSG, som også eier den amerikanske baseballklubben Boston Red Sox, tok over klubben i oktober 2010.

Henry innrømmer at han har lært en del om fotball siden hans ankomst til Anfield.

- Vi kan mer nå, enn da vi tok over klubben. Vi kunne ikke så mye i starten. Vi har nå hatt 20 måneder på å lære, og dette er retningen vi nå ønsker å ta. Brendan spiller den type fotballen jeg tror Liverpool-supporterne ønsker å se. Man forstår hvorfor vi ansatte ham, han er en inspirerende type, skryter Henry.

Liverpool møter West Bromwich i serieåpningen 18. august.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus