Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Getty Images

Nekter å leie ut Carroll

Shopping med annonselenker

Disse retrodraktene gir garantert ståpels

Oddsen med annonselenker

Slik ser du landskampene på TV

Men Brendan Rodgers utelukker ikke et salg.

Liverpool (NTB-AFP): Brendan Rodgers sier at et utlån av Andy Carroll er uaktuelt. Samtidig vil ikke Liverpool-manageren utelukke at han selger den storvokste spissen.

Ryktene sier at Rodgers avslo en låneforespørsel fra Newcastle tidligere i måneden. Carrolls tidligere klubb ville hente ham tilbake for hele neste sesong. Samtidig sier Rodgers at han vil lytte til tilbud fra klubber som vil kjøpe angriperen.

- Det er snakk om at han skal gå på lån, men det er absolutt ikke aktuelt at jeg låner ut en spiller som ham - særlig etter investeringen klubben betalte, sier den tidligere Swansea-manageren.

Carroll kostet Liverpool 335 millioner kroner (35 mill. pund) da han kom til klubben i januar i fjor. Han har bare scoret 11 mål på 56 kamper, men er populær hos fansen.

- Tilfellet er det samme for ham som for alle andre spillere. Om det kommer et bud, vil vi enten se på det eller forkaste det, legger Rodgers til.

Trolig passer høyreiste Carroll dårlig inn i Rodgers balltrillende fotballfilosofi. Samtidig har manageren lovet spissen en sjanse dersom han blir på Anfield. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus