Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Stuart Franklin / Getty Images

Tiger-kunst i The Open

Promotion med annonselenker

Nå er den nye Google Chromecast her!

Oddsen med annonselenker

Djurgården har tatt kvelden

Publikum brølte for Tiger da han reddet birdie.

Tiger Woods begeistret tilskuerne på annen runde av British Open med et slag utenom det vanlige på hull 18 fredag.

Etter å ha løftet spillet sitt fra jevnt bra til strålende på hull 16, var den tidligere verdenseneren i trøbbel nede i en bunker på siste hull. Et chipslag reddet likevel en birdie for Woods da de fleste trodde han måtte avslutte runden med en bogey.

- Det var ikke så verst. Slaget var ikke så vanskelig som det kanskje så ut, sa Woods etter slaget som ga mange av de skuelystne i Lytham hakeslepp.

- Fordi jeg befant meg i en motbakke kunne jeg bruke hellingen til å komme meg ut av bunkeren og få ballen til å lande på flaten. Jeg bare slo den opp dit og siktet litt til venstre. Ballen landet der den skulle og trillet til høyre, forklarte amerikaneren.

Få andre kunne mestret dette slaget, og Woods selv så nesten litt unnskyldende ut da han nikket mot publikum og lo litt for seg selv. 36-åringen avsluttet dermed annen runde på 67 slag og tre under par, akkurat som i den første. Med totalt 134 slag ligger Woods på tredjeplass halvveis ut i British Open.

Landsmannen Brandt Snedeker leder, fire slag foran Woods, og ett slag foran annenplasserte Adam Scott fra Australia. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus