Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Getty Images

Denne karen nærmer seg Chelsea

Reisetips med annonselenker

Dette er Norges råeste skihoteller

Oddsen med annonselenker

Norge kan stå for et mirakel

Oscar avslører hvor nær han er en overgang til «The Blues».

Brasils OL-lag i fotball har ankommet England hvor de er i gang med de siste forberedelsene, før lekene kommer i gang førstkommende fredag.

I går møtte laget Storbritannias OL-lag til en treningskamp på Riverside Stadium i Middlesbrough.

Til slutt kunne Brasil gå av banen med en 2-0-seier etter scoringer fra Sandro og Neymar, og Storbritannia må ha fått seg en vekker rundt hva som kreves for å kapre en OL-medalje.

Medisinsk test
En som ikke scoret, men likevel imponerte i gårsdagens kamp, var den 20 år gamle playmakeren Oscar.

Han har uansett rukket mye i løpet av englandsoppholdet og virker nå å være svært nær en Chelsea-overgang. Spilleren bekfreftet nemlig etter kampslutt at han allerede har gjennomført den medisinske testen.

- Jeg har møtt klubblegen, men dette er også alt. Ingen kontrakt er signert og jeg vil vente til etter OL før jeg bestemmer meg for framtiden, sier Oscar ifølge Skysports.

Han innrømmer at det er fristende med en overgang til Premier League.

- Alle brasilianske spillere drømmer om dette. Jeg har, som alle andre, en drøm om å spille i Europa og Premier League, sier Oscar, som i tilfelle blir et solid tilskudd på en Chelsea-midtbane som allerede inneholder en annen brasilianer i Ramires.

- Vil vinne gull
En klubbovergang må altså la vente på seg for Internacional-spilleren. Fokuset er nå fullt og helt på OL-turneringen.

- Det er en drøm å få delta i de olympiske leker. Det er viktig for karrieren min og jeg håper vi vinner gullet, sier Oscar.

Om resultatet mot et Storbritannia-lag som ikke kan hente inn unge spillere på helt samme nivå som Brasil, sier Oscar følgende.

- Det var et godt resultat, men vi må forbedre oss gjennom turneringen om vi skal ha en sjanse til å nå finalen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus