Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Massimo Bettiol / Getty Images / All Over Press

Mikkelsen i sjuende himmel

Shopping med annonselenker

Treningsformen som tar Norge med storm

Oddsen med annonselenker

Her kan du se en ny episode av Tippemagasinet

Andreas Mikkelsen var raskest på samtlige sju fartsprøver.

Under første dag av IRC-runden i rally i Romania fredag.

Det betyr at den unge nordmannen leder med nærmere tre minutter på hardeste utfordrer Sepp Wiegang fra Tyskland. Det er så overlegent at det nesten ikke er til å tro.

- Alt har fungert veldig bra for oss, og den siste kveldsetappen fredag var fantastisk. Det var en utfordrende etappe, men vi kjørte kontrollert hele veien, sier Mikkelsen, som leverte en helt prikkfri dag i bilen.

Det ble en varm fornøyelse på de røffe grusveiene, for temperaturen fredag var på over 30 grader, men den norske duoen behersket forholdene godt. Mikkelsen brukte også hodet, slik at han klarte å unngå de største steinene på det grusete underlaget. Faren for punkteringer var overhengende.

Han kjørte først av samtlige. Ofte kan det være en ulempe i grusrallyer, men fredag snudde Mikkelsen det til noe svært positivt, for han slapp som alle andre, å bli hindret av støvet fra bilen foran på de tørre veiene.

Rallyet avsluttes søndag og talt gjenstå 106 kilometer med fartsprøver. (©NTB) (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus