Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Gorm Kallestad / NTB / Scanpix

Gull til Norge i døve-VM

Shopping med annonselenker

Disse retrodraktene gir garantert ståpels

Oddsen med annonselenker

Slik ser du landskampene på TV

Trude Raad tok seieren i diskoskonkurransen.

Trude Raad fra Gloppen vant gullet i diskos i VM for døve i Canada natt til lørdag. Det var hennes andre gullmedalje i mesterskapet.

Raad fikk opp 46,38 meter i den aller siste omgangen og sikret gullet. Hun satte også ny mesterskapsrekord. Den gamle rekorden var fra 2008, og også den tilhørte den norske gulljenta.

Raad innledet konkurransen med et kast på 43,91 meter. Deretter fikk hun 44,48, dødt, 44,17, 45,58 og 46,38 meter.

Hun gikk opp i ledelsen etter kastet sitt på 45,58 meter i femte omgang. Fram til da var det sølvvinneren Laris Voroneckaja fra Litauen som ledet.

Bronsen gikk til Ukrainas Natalij Ursulenko.

Trude Raad har tidligere i mesterskapet vunnet slegge med et bestekast på 632,72 meter. I sleggekonkurransen slo hun hardeste utfordrer med nesten fem meter. En suveren seier med andre ord. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus