Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Foto: Reuters

- Cavani kan få råtne på benken

Promotion med annonselenker

Verdens første iPhone-synkroniserte treningssykkel!

Oddsen med annonselenker

Jimmie banker til

Napolis klubbpresident nekter å etterkomme stjernens lønnskrav.

Edinson Cavani er Napolis spissjuvel og største stjerne ved siden av Marek Hamsik.

Og når stjerner innser at de er akkurat det, har de en tendens til å komme med ville lønnskrav.

Så er også tilfellet med Cavani. Spiller og klubb sitter i disse dager og diskuterer Cavanis kontrakt, og i italienske medier spekuleres det nå i om Cavani krever en lønn på sju millioner euro i året. Eller en drøy million kroner i ukelønn, om du vil.

Cavanis krav skal ha kommet fordi Napolis klubbpresident, Aurelio de Laurentiis, har informert om at nesten ingen sum kan lokke til et salg av Cavani.

Dermed mener spissen, som scoret 23 ligamål sist sesong, at Napoli bør gi ham en lønn som tilsvarer hans betydning for klubben.

Det er ikke de Laurentiis spesielt enig i.

- Jeg kommer til å la ham råtne på benken hvis han ber om sju-åtte millioner euro, sier de Laurentiis til TuttoNapoli.it

Samtidig understreker han at Marek Hamsik blir hvor han er, etter at Zlatan Ibrahimovic' agent, Mino Raiola, gikk ut og sa at Hamsik burde gjøre som Zlatan og forlate Serie A.

- Han (Raiola) har prøvd å lokke Hamsik bort i årevis, men slovaken er som jern og kommer aldri til å flytte på seg.

Etter at den tredje av Napolis fryktede angreps-trekløver, Ezequiel Lavezzi, forlot klubben til fordel for PSG, er det viktig for de Laurentiis å beholde de to gjenværende.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus